Posted on: February 26, 2017 Posted by: admin Comments: 0

Titel:
Abandoned Again-How We Repeat Our Childhood in the Present (Forladt igen – Hvordan vi gentager vores barndom i nutiden)

Antal ord:
660

Resumé:
Du kan andre disse gamle monstre. Det kraver tid, bevidsthed, beslutsomhed og arbejde fra din side, men det kan lade sig gore.

Hvordan du kan hjalpe med at stoppe gentagelse af forladelse og misbrug i dit liv nu.

Nogleord:
mor forladt, selvhjalp, helbredelse, depression, kommunikation, erindringer, healing, familier, selvforbedring, livshistorie, tilgivelse

Artikel Krop:
Kvinden pa sofaen ser ynkeligt op pa mig med tarer i ojnene, mens hun fortaller mig om sit seneste darlige forhold.

“Jeg er trat af at valge fyre, der ikke er der for mig. De virker fantastiske, de vil have mig, de fortaller mig, hvor fantastisk jeg er, og sa har de enten en affare eller vender sig mod mig, nar vi forst er involveret, og far det kolde blik i deres ojne. Jeg kan se, at de alligevel er ligeglade. Jeg kan ikke holde det ud. Hvorfor gor jeg det her igen og igen?”

I mit arbejde som terapeut hjalper jeg folk med at opdage gentagne monstre. Pa trods af vores bevidste onske og indtrangende bestrabelser pa at gore vores liv bedre, ender vi med at fole det samme, som vi gjorde som born, men folelsen af fortvivlelse og depression kan blive dybere, hvis vi ser, at vi blot gentager vores misbrugte eller forladte barndom.

Det kan virke forvirrende at forsta, men det er sadan, det fungerer: Dybt rodfastet i det ubevidste findes et onske om at fa historien til at ga rigtigt til – at finde en person, der endelig vil komme igennem og elske os pa den made, vi onsker(Lær mere om e adultfrinendfinder com login mobile).

https://www.youtube.com/watch?v=zy05-4jHDhM
Men monsteret af gentagelser vil, indtil det er lost, fa os til at valge mennesker, der vil gore pracis det samme som det, der blev gjort mod os som born. Hvis du blev forladt, vil de forlade dig. Hvis du blev saret fysisk, kan det vare det, du oplever igen og igen()(https://www.yourtango.com/2012154626/10-dating-tips-i-wish-i-d-followed-while-i-was-single).