Posted on: July 18, 2018 Posted by: admin Comments: 0

title:Et tegn eller bare en regnbue?
author:Rachelle Disbennett-Lee, PhD
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_3124.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:18
category:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Jeg tror pa tegn. Jeg tror, at det der virker tilfaldigt eller som en tilfaldighed, faktisk er et tegn. Et tegn kan betyde alt det, man onsker, at det skal betyde, som f.eks. “Tiderne bliver bedre!” Eller “Hold ud!” Tegn er personlige budskaber, som vi modtager fra universet. Hvis vi er opmarksomme, vil der dukke tegn op.


Jeg gik en tur med mine hunde lige efter et tordenvejr. Vi drejede rundt om et sving og sa to fantastiske regnbuer, der strakte sig ud over himlen. Jeg havde dage forinden beklaget mig over, at jeg ikke havde set nogen regnbuer denne sommer, og jeg ville virkelig nyde at se en. Jeg vidste, at det var et tegn, da jeg sa de to regnbuer sa majestatisk hange pa himlen. En lille nabopige cyklede op ved siden af mig, da jeg beundrede regnbuerne, og jeg sagde til hende: “Det er et tegn.” Hun svarede: “Nej, det er bare en regnbue.” For hende var det bare en regnbue. For mig var det et tegn, og det er det eneste, der betyder noget. Andre kan maske ikke genkende de tegn, der kun er beregnet til os, men det gor ikke budskabet mindre vigtigt.
En veninde mistede sin mand til en dodelig sygdom. Hun var fortvivlet over tabet og havde svart ved at klare det(Lær mere om e adultfrinendfinder com reviews login mobile app).

https://www.youtube.com/watch?v=EHSZKkcZOfI
Under en gatur stodte hun pa en sportstroje, som var spredt ud over en sten. Trojen var fra hendes mands yndlingshold, og nummeret var hans yndlingsspillers. Hun tog trojen som et tegn pa, at alt ville blive godt igen. Var det et tegn eller bare en troje? Det er ligegyldigt. Den gav min veninde trost og trost, og det er det, der betyder mest. Vi kan finde tegn overalt omkring os, hvis vi leder efter dem og dropper at domme, om det er et tegn eller bare et tilfaldigt tilfalde. Hvis vi ikke ser det som et tegn, var budskabet maske beregnet til en anden.
Livet giver os alle mulige tegn; vi skal blot vare abne og klar til at genkende dem. Tegn kommer i utallige former og ser ofte ud som almindelige ting for dem, der ikke forstar tegnets betydning. Men hvis du er aben over for konceptet, vil du se tegnet og modtage budskabet. Hvis du ikke tror pa tegn, er det helt fint. Du vil ikke se dem()(https://www.wellandgood.com/dating-tips/).